EKL Kymen Piirin toimintavuosi 2023

8.2.2023

EKL Kymen Piiri tapahtumat

  • Kymen Piirin sääntömääräinen kevätkokous - Vuoksenniskan Eläkkeensaajat ry
  • Kymen Piirin Järjestökurssi Rajaniemesssä  - EKL ry ja STL ry
  • Kymen Piirin Tietokoneen käyttökurssi vasta-alkajille - EKL ja Kymen Piiri yhdessä
  • Kymen Piirin Karaokekilpailut - Tainionkosken Eläkkeensaajat ry
  • Kymen Piirin Petankkikilpailu - Lappeenrannan Eläkkeensaajat ry
  • Kymen Piirin Teatterimatka Imatralle - Kymenpiiri ry
  • Suuri Juhlaristeily - Kymen Piiri ja EKL yhdessä

Kymen Piirin hallituksen yhteystiedot

Verkkosivukoulutus

Liitto ja Kymen Piiri yhdessä edistävät jäsenyhdistysten verkkosivujen ylläpitoa järjestämällä tukea ja koulutusta vuonna 2022 perustetun työryhmän voimin. Työryhmään on kutsuttu edustajia kaikista piireistä ja tällä hetkellä mukana on yhteensä x henkilöä x piiristä. Piirien edustajat toimivat verkkosivukoulutusvastaavina omissa Piireissä. Kymen verkkosivukoulutusvastaava on Tauno Lakkala, Lauritsalan Eläkkeensaajista. p.  040 7661499 s.posti hallinto@lauritsalalanelakkeensaajat.fi

Tauno järjetää etä- ja lähitukea sekä verkkosivukoulutusta kaikille Kymen Piirin jäsenyhdistyksille. Kymen Piiri pyrkii anomaan taloudellista tukea koulutuksen järjestämiseksi ja ensimmäiset koulutukset pyritään järjestämään kevään ja syksyn aikana.

Tauno Lakkala on uudistanut Kymen Piirin verkkosivut, Joutsenon Eläkkeensaajien verkkosivut ja järjestänyt ensimmäisen koulutustapaamisen yhteisesti Ruokolahden, Vuoksenniskan, Tainionkosken ja Imatrankosken Eläkkeensaajille, johon osallistui 9 henkilöä.

Tietokoneen käyttökoulutus ensikertalaisille

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry tarjoaa mahdollisuuden järjestää maksuton tietokoneen opastus ja käyttökoulutus ensikertalaisille Kymen Piirin alueen jäsenille. Koulutuksen kesto yhteensä n. 16 tuntia. Koulutuksen ajankohta ja paikka suunnitellaan yhdessä Kymen Piirin jäsenyhdistysten kanssa tarpeet, kiinnostukset ja osallistumismahdollisuudet huomioiden.